Carnavalsonderscheidingen & Pins

Carnavalsonderscheidingen maken is onze passie


Prins Carnaval en een echt mooi prinsenpak of sierlijke cape laten maken?

Met de prachtige carnavalskostuums van Van Ewijck komt elke Prins carnaval goed voor de dag.

Prinsencape van zacht fluweel

Als u dan toch gaat voor een driedelig pak, dan mag de mooie fluwelen cape natuurlijk niet ontbreken.

Deze prachtige prinsencape gecombineerd met het pak en de bijpassende steek met lange veren is natuurlijk dé blikvanger tijdens carnaval. Geen standaard model maar een sierlijke mantel met zorg voor u gemaakt. In twee maten leverbaar in verschillende kleurcombinaties

Voor de voering gebruiken we een hoogwaardige kwaliteit fluweel en bruidssatijn. Het mooie zeldzame galon en de bijzondere sluitingen zorgen voor een sierlijke en feestelijke afwerking. Zo heeft u iets moois om uw schouders dat heerlijk draagt en waar u nog jaren plezier van hebt.

Bijzonde prinsenpak laten maken

Wilt u een bijzonder prinsenpak, ook dan helpen wij u graag. Wij hebben enkele prachtige zelf ontworpen modellen, met veel met liefde en toewijding gemaakt in ons eigen naaiatelier. Natuurlijk laten we deze graag aan u zien.

Alle kostuums en capes worden gemaakt van hoogwaardige stoffen door onze zeer ervaren coupeuses. Die jarenlange ervaring ziet u terug in het eindresultaat; een prachtig prinsenpak dat heerlijk zit.

Wilt u iets extra’s, aparte mouwen, kraagjes, boordjes, steentjes of pailletten? Neem dan gerust contact op. Van Ewijck is een bedrijf dat graag meedenkt met haar klanten en alle wensen bespreekt. Alles wordt na overleg, op maat gemaakt. Heeft u nog andere vragen ? Laat het ons dan weten, dan bekijken we samen wat we kunnen doen.

Prijzen prinsenpak

Misschien denkt u: zo’n mooi kwaliteitspak is vast niet te betalen. Toch wel! Onze carnavalspakken, capes en steken zijn van geweldige kwaliteit en voor iedereen betaalbaar. Wij hebben lang gezocht naar mooie en stevige stoffen, prachtig galon, bont en sluitingen maar daarnaast ook naar de prijzen gekeken. Het eindresultaat? Een prijs- kwaliteitverhouding die prima in balans is, zodat iedereen zich prins of prinses kan voelen.