Carnavalsonderscheidingen & Pins

Carnavalsonderscheidingen maken is onze passie

Schitteren als prinscarnaval


Bij Prins Carnaval of Raad van Elf hoort natuurlijk een sierlijke steek.

Wilt u iets unieks? De mooiste gepersonaliseerde carnavalssteken van de beste kwaliteit vindt u bij ons.

Carnavalssteek laten maken

Carnavalssteken worden op bestelling met de hand vervaardigd van hoogwaardige stoffen en compleet bewerkt naar wens. Leverbaar in verschillende modellen en kleurcombinaties van fluweel, brokaat of zijde. Met of zonder borduursel, goud of zilveren steentjes? U zegt het maar, alles kan!

Alle carnavalssteken in huis gemaakt

Uw prachtige prinsensteek wordt met veel enthousiasme en zorg voor u gemaakt en perfect afgewerkt door onze zeer ervaren coupeuses, in ons eigen naaiatelier. We doen alles zelf! Ontwerp, verkoop én productie.

Als specialist in carnavalssteken vervullen we zo alle wensen van carnavalsverenigingen, de Raad van Elf of individuele hoogheid de Prins.

De steek van de …

U bent maar een keer per jaar Prins Carnaval. Daarom doen wij er alles aan om u als een echte prins voor de dag te laten komen. We bespreken graag met u wat u wilt. Met een prinsensteek door ons gemaakt heeft u een uniek exemplaar in handen. Speciaal voor uw vervaardigd in de stijl en kleuren van uw vereniging met logo, naam en wapen.

Nog geen ontwerp of weet u nog niet precies wat u wilt? Geen probleem, wij denken graag met u mee en komen altijd met een creatieve oplossing.

Carnavalssteek prijzen

Wilt u graag een carnavalssteek of prinsensteek laten maken maar vraagt u zich af of dit wel past binnen uw budget? Neem dan snel contact op zodat we samen kunnen bekijken wat er mogelijk is en dat is vaak meer dan u denkt!

Carnavalssteken die wij maken zijn voor iedereen betaalbaar. Wat uw budget ook is, prijs en kwaliteit zijn altijd in balans.

Wij zorgen dat elke prins en zijn gevolg extra geniet van carnaval en nog heel lang trots is op zijn speciale outfit.